Access Consciousness™ behandelingen

 • Access Bars:

  Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

  Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

  Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

  Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

  Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer

Wat een fijne sfeer, vakmanschap en openheid. Echt een hele prettige Acces Bars behandeling gehad. Nu een week later ervaar ik nog steeds de rust in mijn hoofd. Heel fijn!

Anoniem

Hele fijne en bijzondere ervaring, erg ontspannend ook. De energie stroomde erg goed en je voelt je nadien ook erg goed. Ga zeker nog terug.

Anne

Wat een fijne behandeling, Acces Bars! Linda is een sympathieke, rustige vrouw die je op je gemak stelt en neemt daarvoor de tijd voor je. De dagen na de behandeling voel je je als herboren, je hoofd is helder en opgeruimd!😊

Anoniem

Fijne acess bars behandeling gehad. Het was zeer ontspannend. De evaluatie na de massage was erg prettig. Linda nam de tijd om achter mijn 'knelpunten' in het leven te komen. In korte tijd wist zij veel te achterhalen en ze gaf me tips om hier mee om te gaan. Bedankt Linda, voor de fijne behandeling!

H.M.