Bars behandeling

Als je een adres zoekt waar je terecht kunt voor een complete verzorging, dan tref je in ons jouw gedroomde partner. Met een complete verzorging bedoelen we verzorging van binnen en van buiten. Om je goed te voelen volstaat in onze ogen niet alleen een gezichtsbehandeling of massage aan de buitenkant, maar moet ook met de binnenkant aan de slag gegaan worden.

Verkorte energetische facelift opgenomen in onze gezichtsbehandelingen

Om die woorden ook kracht bij te zetten hebben we ondertussen een verkorte energetische facelift opgenomen in onze gezichtsbehandelingen. Bij ons kun je ook prima terecht voor een bars behandeling. Met bars worden banen, in dit geval energiebanen bedoeld. Tijdens een bars behandeling komt er weer ruimte vrij in jouw hoofd en dus ook in je lichaam. Met bars worden zoals gezegd 32 energiebanen door en om jouw hoofd bedoeld. Doel van een bars behandeling is het ontladen van deze energiebanen, waar voor jaren aan ideeën, gedachten, overtuigingen, en houdingen en emoties worden opgeslagen.

Bars behandeling

Perfect als jij je creativiteit wilt vergroten en als sprake is van ADHD of ADD

Je kiest voor een bars behandeling als er sprake is van een burn out, als je te maken hebt met problemen met slapen, als je van stress af wilt en als je creativiteit wilt stimuleren. Dat geldt ook als je heldere keuzes wilt kunnen maken, je emoties wilt kalmeren, je meer contact met je lichaam wilt en als je rust wilt vinden voor examens, zoals het ook baat kan hebben als er sprake is van ADHD en ADD.

Bars behandeling om ook met je innerlijk aan de slag te gaan

Een bars behandeling is typisch een manier om ook met je innerlijk aan de slag te gaan. Samen met onze reguliere gezichtsbehandelingen en massages kun jij je bij ons op perfecte wijze laten verzorgen. Behalve de klant staat ook het milieu bij ons op de eerste plaats. Zo laten we onze producten bijvoorbeeld door fietskoeriers bezorgen. Bezorgen? Jazeker, want sinds enige tijd hebben we ook een groothandel waar je alles kunt kopen voor je huis, je lichaam en je haar.

Je weet dus waar je voortaan moet zijn

Je weet dus waar je moet zijn als je een adres zoekt voor een complete verzorging en waar je ook meteen de beste verzorgingsproducten aan kunt schaffen. Waar jij als klant nog echt in de watten gelegd wordt en waar aandacht is voor duurzaamheid en het milieu.