Body Sugaring

Alternatief voor harsen
Ontharen met Body Sugar is een uitstekend alternatief voor harsen. Er zitten eigenlijk geen nadelen aan. Body Sugar is puur natuurlijk, droogt niet in en plakt alleen op dode huidcellen en haren. Bovendien is het materiaal desinfecterend.

Beter resultaat
Het verwijderen is huidvriendelijk. Bij regelmatig ontharen is het minder pijnlijk en restanten hoef je alleen maar af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje. Er worden geen ontharingsstrips gebruikt, zoals bij harsen. Het haar wordt verwijderd bij de wortel en komt zachter terug. Dat betekent dat de haarfollikel, na regelmatig ontharen, na verloop van tijd gaat krimpen. Body Sugar maakt de huid zeer zacht en zijdeachtig. De methode is geschikt voor alle huidtypen. Het kan overal gebruikt worden, zoals benen, billen, bikinilijn, armen, nek, rug en gezicht. Het materiaal koelt niet af, het is niet heet, zoals bij hars en het is niet synthetisch. Het verschil in techniek is dat de haren met de haargroei mee worden verwijderd en niet tegen de haargroei in, zoals bij harsen waarbij vaak haren afbreken. Ontharen is effectiever, omdat de Body Sugar ook rond de haarfollikel terechtkomt.

Al na 3 weken herhalen
Nog een voordeel is dat je de behandeling na drie weken al kunt herhalen. Zelfs terug gegroeide haren van 2 millimeter lang kunnen heel gemakkelijk worden verwijderd. Met het oog op hygiëne wordt voor elke klant een eigen hoeveelheid Body Sugar gebruikt. Na de behandeling wordt de huid op de onthaarde plaatsen verzorgd met een hydraterende bodycrème.

Zoals gezegd kan het overal gebruikt worden. Bij ons kunt u terecht voor de volgende lichaamsdelen:

  • Gezicht: bovenlip, kin, kaaklijn, wenkbrauwen of het gehele gezicht;
  • Bovenlichaam: borsten, buik, armen, schouders en rug;
  • Onderlichaam: onder- en/of bovenbenen, bikinilijn, extended bikinilijn, Brazilian en Hollywood.

De onderstaande lichaamsdelen worden alleen bij vrouwen gedaan:

Bikinilijn: Bij een ‘bikinilijn’ worden ongewenste haren in je liezen en aan de boven- en zijkanten van het bikinigebied verwijderd.
Extended bikinilijn: Bij een ‘extended bikinilijn’ wordt niet alleen het schaamhaar van je bikinilijn en venusheuvel verwijderd, maar ook dat van je intieme delen (schaamlippen, bilnaad en rond de anus). Er wordt een driehoekje overgelaten.

Brazilian / Bikini french: Bij een ‘Brazilian’ wordt niet alleen het schaamhaar van je bikinilijn en venusheuvel verwijderd, maar ook dat van je intieme delen (schaamlippen, bilnaad en rond de anus). Er wordt een streepje overgelaten.

Hollywood / Full Brazilian: Bij een ‘Hollywood’ wordt niet alleen al het schaamhaar van je bikinilijn en venusheuvel verwijderd, maar ook dat van je intieme delen (schaamlippen, bilnaad en rond de anus).

Wilt u meer informatie over de behandelingen, kosten of om een afspraak te maken KLIK DAN HIER.