Training

 • Access Bars® Training:Ben je overtuigd wat Access Consciousness en  Access Bars voor jou kunnen doen en betekenen? En ben je klaar voor de verandering in je leven waarvan je altijd al wist hebt dat mogelijk was? Dan is een Access Bars® Training iets voor jou en jouw lichaam. Tijdens deze 1-daagse training ga je zelf leren waar alle 32 drukpunten van dit energieke en dynamische proces zitten, wat ze betekenen en méér…  Aan het einde van de dag ben je Access Bars Practitioner en kun je betaald of onbetaald mensen een Access Bars® Sessie geven.

  Wat zijn de Bars?
  Access Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd die staan voor verschillende contexten in je leven, zoals geld, controle, creativiteit, veroudering, lichaam, sexualiteit, relaties, heling, dankbaarheid, kalmte etc…  Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen met betrekking tot die specifieke context.

  Door het ‘runnen’ van de Bars wordt alle overbodige ballast, die andere mensen nog bij zich dragen, verwijdert zodat er meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest kan ontstaan. Dit doe je door 32 drukpunten op je hoofd heel licht aan te raken, waardoor je alle oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen en die geen bijdrage meer zijn voor jou en je lichaam, kunt ontladen en loslaten.

  Het bijzonder aan deze dag is dat je niet alleen leert hoe je een Bars Sessie kunt geven aan anderen, maar je gaat het tevens zelf ervaren!

  Welke bijdrage kan deze dag zijn?
  De Access Bars zijn ontwikkeld om een leven te creëren met gemak, vreugde en overvloed (glorie). Hoe zou je leven er over 5 jaar uitzien als je dit zou kiezen? Als alle oude ballast losgelaten is en je het leven kunt leven voorbij aan wat je nu voor mogelijk houdt. Wat zou er dan nog meer in je leven verschijnen?

  Je kunt de Bars zowel zakelijk als privé gebruiken om anderen te faciliteren om datgene los te laten wat hen niet langer dient. Een Access Bars Sessie is geschikt voor kinderen en volwassenen om meer energie, ruimte en bewustzijn te creëren. Wat kies jij?

  Iedereen kan het leren
  Het mooie aan dit proces is dat het door iedereen te leren is. We nemen je in deze dag mee waar alle punten precies te vinden zijn en waar ze voor staan. Je zult gedurende de dag 2x de Bars ontvangen en 2x de Bars gaan geven, zodat je van meerdere kanten kunt ervaren hoe de Bars voor jou werken.

  Officieel erkend certificaat
  Aan het einde van de dag krijg je een officieel erkend Access Bars Practitioner certificaat waarmee je direct, betaald of onbetaald, mensen sessies kunt geven.

  Inhoud
  Tijdens deze 1-daagse training leer je de Bars te geven en de 32 drukpunten met gemak te vinden.

  • Je ontvangt het officiële Access Consciousness Bars handboek
  • Je ontvangt een geplastificeerde kaart met daarop alle 32 drukpunten en hoe je ze kunt vinden
  • Je krijgt instructie en informatie waar de 32 drukpunten zitten en wat ze inhouden
  • Je krijgt een video te zien van de grondleggers/ontwikkelaars (Gary Douglas en Dain Heer) van Access Consciousness
  • Je geeft 2 keer een Access Bars behandeling
  • Je ontvangt 2 keer een Access Bars behandeling
  • Je kunt al je vragen stellen die je hebt over de Bars
  • Aan het einde van de dag ontvang je een officieel Access Bars Practitioner Certificaat en kun je zelf mensen gaan behandelen
  • Lid worden van een Access Bars Practitioner Facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar wij andere interessante tools met je zullen delen.
  • NAZORG – Na de training wordt er per les een Whatsapp groep aangemaakt waarin je alle vragen kunt zetten. Natuurlijk mag je me ook per mail of via messenger benaderen.

  Lunch
  Tijdens deze dag ontvang je een heerlijke lunch.

  Andere datum, andere locatie?
  Een Access Bars Training is altijd op verzoek op een andere datum in te plannen en is ook op jouw locatie mogelijk. Neem contact met mij op en informeer wat er mogelijk is.