Energetische therapie

In onze optiek is complete verzorging, verzorging aan zowel de binnen- als de buitenkant. Het is meer dan alleen gezichtsverzorging vanaf de buitenkant in elk geval. Om die reden bieden we ook energetische therapie aan. Omdat we compleet willen zijn en we er van overtuigd zijn dat je ook aan je innerlijke moet werken wil je weer helemaal stralend door het leven gaan.

Energetische facelift is onderdeel van onze gezichtsbehandelingen

Om deze reden hebben we bijvoorbeeld ook al een energetische facelift onderdeel gemaakt van onze gezichtsbehandelingen en omarmen we energetische therapie in het algemeen. Energetische therapie is een therapie die zich richt op het herstellen van de harmonie en de natuurlijke balans in het lichaam. Met een dergelijke therapie wordt ook het zelfherstellend vermogen van de mens in het algemeen verbeterd.

Energetische therapie
Energetische therapie

Energetische therapie helpt het zelfherstellend vermogen te verbeteren

Energetische therapie is een holistische behandelvorm. Het richt zich op de gehele mens, op het lichamelijke en mentale deel dus, maar ook op emotioneel en spiritueel niveau, de omgeving van de mens en de wisselwerking met de omgeving. Een energetische therapie geeft je energie en werkt met jouw energieveld en de energiebanen. De bars behandeling is er een mooi voorbeeld van, als we de 32 banen in het hoofd zachtjes bewerken. Energetische therapie helpt het zelfherstellend vermogen te stimuleren en brengt ook je bewustwording op gang. Ons doel met de behandelingen is om ook jou weer helemaal in je kracht te zetten en je weer de regie over je eigen leven kunt voeren.

Het adres voor complete verzorging

Daarom durven we ons zeker een adres voor complete verzorging te noemen. Bij ons kun je werken aan de buiten- en de binnenkant. Uiteraard werken we steeds met de beste verzorgingsproducten die je in onze groothandel aan kunt schaffen. Bestel je bij ons de producten, dan worden die zoveel mogelijk met fietskoeriers bezorgd. Want behalve de klant staat ook het milieu bij ons op de eerste plaats.

Wij doen het anders en gebruiken graag nieuwe producten

Wij doen het allemaal net even anders en zijn niet bang te vernieuwen. Zo werken wij bijvoorbeeld met de ontharingsmethode die sugaring heet en waarbij gebruik gemaakt wordt van suikerwax. Het is een pijnloze manier van ontharen en alleen om die reden al de moeite van het proberen meer dan waard. Het is maar een voorbeeld van een innovatie waarmee we jou kennis willen laten maken. Maak er gebruik van!