Acti-Labs

Heeft u een eigen salon en zoekt u natuurlijke producten op mineraalbasis, parabeenvrij en niet op dieren getest?

Dan zou ik u zeker de producten van Acti-Labs aanbevelen. Voor alle behandelingen in onze salon gebruiken wij deze producten. Mocht u de producten ook in uw salon willen dan is dit zeker mogelijk. Wij zijn een onafhankelijke distributeur en kopen onze producten in bij Acti-Labs in Engeland. Wij zijn dus géén groothandel of officiële dealer voor dit merk!!


De producten zijn cosmeceutisch en tevens ook nog klinisch en dermatologisch getest!

Acti-Labs is gespecialiseerd in cosmeceutische huidverzorging, afvallen en gewichtsbeheersing, haarverzorging, cosmetica en body-sculpting met een breed scala aan producten voor ieders behoeften! Zij onderscheiden zichzelf door alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit te gebruiken bij het maken van al hun producten en ze zorgen ervoor dat ze door iedereen gebruikt kunnen worden. De producten die worden aangeboden zijn gemaakt voor zowel mannen als vrouwen. Ze gebruiken geen synthetische- of kunstmatige ingrediënten maar zijn afkomstig van natuurlijke of minerale bronnen. Ze hebben geen Gluten-merk – hoewel de meeste wel glutenvrij zijn. De producten zijn Klinisch bewezen en Dermatologisch getest, vrij van parabenen en dierproefvrij!

Wat zijn cosmeceuticals?
Cosmeceuticals zijn technisch geavanceerde huidverzorgingsproducten, die de kloof overbruggen tussen cosmetica en farmaceutische producten. Ze combineren medische ingrediënten om zo essentiële voedingsstoffen aan de huid te leveren, anti-aging en huid corrigerende eigenschappen te bieden die je simpelweg niet kunt krijgen bij jouw reguliere huidverzorgende producten.

** Het is belangrijk om te weten dat “natuurlijk” geen wettelijke definitie heeft in de cosmetische industrie. Onze prioriteit is productveiligheid en werkzaamheid. Acti gebruikt veel ingrediënten die biologisch, natuurlijk of natuurlijk zijn gecertificeerd. We formuleren niet met geregistreerde “allergenen”, dus in sommige gevallen is het onmogelijk om een natuurlijk ingrediënt te gebruiken. In deze gevallen gebruiken we ook enkele allergeenvrije, veilige synthetische ingrediënten.

Ook hebben we nog een mannenlijn, haarproducten, afslankingsproducten, make-up enz.. Wilt u hier meer informatie over stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.