Sportmassage

Sportmassage

De sportmassage heeft een verlagend effect op je bloeddruk en hartslag en het bevordert de lymfedrainage en draagt bij aan een betere flexibiliteit. Al met al: ideaal voor de verbetering van sportprestaties. 

Verder wordt medical taping vaak als aanvulling bij een sportmassage aangeboden. Je hebt het misschien al ooit gezien: felgekleurde tape op de schouders, armen of benen. De tape wordt ook door fysiotherapeuten en sportmasseurs gebruikt en het ondersteunt de spieren en gewrichten. Hierdoor nemen zwellingen af en ervaar je minder pijn, maar het beïnvloedt ook de spanning van de spier. De gebruikte tape ademt en plakt goed, mits hij natuurlijk op de onbehaarde huid wordt aangebracht. In tegenstelling tot wat je misschien verwacht, is de medical tape niet stug: het heeft dezelfde rekbaarheid als je huid en je kunt er dus gewoon mee sporten en douchen.

Ik werk samen met Marc, deze is allround specialist op het gebied van sporten.

Marc is sportmasseur en zal op de woensdag werkzaam zijn in mijn salon om de sportmassages te kunnen geven.

Hij is gecertificeerd in medical taping dus mocht je last hebben van blessures, hooikoorts, menstruatiepijn, enz. dan zou dit iets voor je kunnen zijn.

Zelf heeft hij een bedrijf www.sport4pleasure.nl waarbij hij mensen bij het sporten helpt door middel van o.a. schema’s op maat te maken.

Tevens is hij triathlontrainer bij de triathlonvereniging RDG dus hij is zeer ervaren in de sportwereld.

Mocht je op dit gebied advies willen dan kan je bij Marc zeker terecht!