Suikerwax

Wij doen er alles aan om een complete verzorging te bieden. Dat zeggen we niet alleen, dat zetten we ook om in daden. Bij ons is niet alleen een gezichtsbehandeling van de buitenkant iets vanzelfsprekends, dat geldt eveneens voor werken aan je innerlijk. Bovendien bieden we je de beste verzorgingsproducten in onze groothandel en proberen we steeds te vernieuwen. Over dat laatste gesproken, heb jij wel eens van suikerwax gehoord?

Voordeel van suikerwax is dat het niet aan de huid hecht en er dus sprake is van pijnloze ontharing

Zo werken wij bijvoorbeeld graag met suikerwax. Met die suikerwax kan aan sugaring gedaan worden. Dit is niet anders dan een 100 procent natuurlijke ontharingsmethode. Als we het hebben over suikerwax, dan bedoelen we een wax die bestaat uit suiker, water en citroensap. Het voordeel van het gebruik van suikerwax is dat het zich alleen aan de haren hecht, en dus niet aan de huid. Als je de wax er in de richting van de haargroei aftrekt, geldt het als een zeer huidvriendelijke en amper pijnlijke wijze van ontharen. Voor veel vrouwen is werken met suikerwax dan ook een genot, zeker afgezet tegen de andere manieren van ontharen die doorgaans nogal pijnlijk zijn.

Suikerwax

Je kapselt de haren als het ware in met de suikerwax

Maak je gebruik van de methode die sugaring heet, dan kapsel je als het ware de haren in met de suikerwax. Je ondervindt geen irritatie aan de huid en voelt dus amper iets van deze manier van werken, ook al vanwege de perfecte temperatuur van de wax. Sugaring is ook geschikt voor de bikinilijn. Ander voordeel van het gebruik van sugarwax is dat er van plakkende oksels en liezen na gebruik geen sprake is. Redenen voldoende dus om deze pijnloze manier van ontharen ook eens te proberen. Voor veel vrouwen is het immers toch altijd weer een pijnlijke strijd, dat ontharen.

Wij doen het allemaal gewoon net even anders

Sugarwax is een product dat precies bij ons past. Dat geldt overigens ook voor energetische behandelingen om aan je innerlijk te werken en ook voor de producten die we aanbieden in onze zeer uitgebreide groothandel. Je vindt daar alles wat je nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen, en dat opnieuw van binnen en van buiten. We doen het dus allemaal net even anders en die handelswijze slaat gelukkig aan en wordt door steeds meer mensen ontdekt.